Skip to content

Verkocht pand

Unieke villa met zwembad op rustige locatie

Oudenburg

Unieke villa met zwembad op rustige locatie

Deze uiterst verzorgde villa is gelegen op een rustige locatie nabij het centrum van Oudenburg. De locatie is de perfecte uitvalsbasis met een vlotte verbinding naar de E40, A10...
De woning is voorzien van alle comfort en werd afgewerkt met kwalitatieve materialen. Dit pand heeft alles waar u kan van dromen...

Bij het binnenkomen van de inkomhal ervaart u onmiddellijk een ruim gevoel, deze is voorzien van gastentoilet en vestiaire, van hieruit is er toegang tot een aparte bureauruimte.  
De ruime en gezellige leefruimte, voorzien van open haard en eetplaats met aansluitend een halfopen keuken. De leefkeuken is voorzien van alle kookcomfort, zoals een gasfornuis van Morice, steamer van Miele... en werd afgewerkt met eiken kasten.
Nabij de keuken is er een koele berging alsook een aparte wasruimte voorzien.

Op de gelijkvloerse verdieping zijn reeds 2 slaapkamers en een badkamer met inloopdouche aanwezig, hierdoor is bewoning op de begane verdieping perfect mogelijk.
Op de eerste verdieping zijn er opnieuw 2 ruime slaapkamers en een badkamer met inloopdouche en toilet voorzien.

Ook de buitenruimte doet u verder wegdromen, de tuin is perfect aangelegd en omgeven door groen. De zuidgerichte oriëntatie zorgt ervoor dat er de ganse dag zon aanwezig is op één van de terrassen. Het aangelegde en verwarmde zwembad zorgt voor een extra vakantiegevoel.
Vanuit de tuin is er toegang tot een poolhouse, voorzien van open haard en een koele kelder. De ramen kunnen volledig open waardoor er een extra overdekt terras kan gecreëerd worden. Vanuit de poolhouse is er ook directe toegang tot de carport, waar 2 wagens kunnen geplaatst worden.

Naast de poolhouse beschikt de woning nog over een bijhuis, echter wel met directe toegang tot de hoofdwoning. Dit bijhuis is voorzien van een kleine keuken (gasfornuis met oven, gootsteen en vaatwasmachine) met een gezellige open zitruimte met een houtkachel. De mezzanine kan perfect gebruikt worden als slaapkamer of zolderruimte. In dit bijgebouw is er nog een aparte gastentoilet voorzien, alsook een sauna en jacuzzi.

Als extra troef heeft de woning een aanpalende loods van 180 m² en een ruime koer. Vanuit de woning is er directe toegang tot de loods. Deze kan perfect dienst doen als stockageplaats van materiaal. De hoogte van de poort bedraagt 3m 40.

Wat kunnen we voor u betekenen

Ontdek onze extra diensten